Flytt igen..

Ja, då+ var det snart dags för mig att flytta igen då. Nästa Onsdag så smäller det och då blir flytten av. Jag ska dock inte flytta så långt, jag ska bara flytta bort till en annan trea på marielund. Ska bli gött med den nya lyan faktiskt, mera skåp o sånt shit i den och sen är den ju lite billigare med.
Dock så har jag nog inte riktigt packat så mycket som jag borde ha gjort vid det här laget antar jag.. Men det ordnar sig, har mestadels köket kvar och sen lite små skit som man kan kasta ner i någon jävla låda bara :)

Blir nog inte någon utflyttningsfest den här gången dock, men en inflyttningsfest lär det ju bli :D
Och då blir det röj som vanligt.

Imorgon kör augusti festivalen igång och Bo kommer hit, så det lär bli awesome. Blir Hugos på kvällen imorgon om inte nått annat as coolt dyker upp, men det blukar ju inte riktigt bli så. Idag har jag lirat HoN med Linus och Bo och pwnat varenda game typ :D
Fett jävla kul när man lirar Fayde och kan döda allt på en burst kan jag ju faktiskt säga ;)
Men nu ska jag nog köra dagens sista game, sen ska jag la vara social med Sofia och göra maränger...
Lagade lite snyggt ihop lite mat igår med, vart typ ett kilo köttfärssås, så det finns en hel del idag med. Känns bra att få in cash imorgon med så man kan handla in lite saker, funderar skarpt på att dra till stan och handla lite byxor och kanske någon skjorta imorgon med om pengarna dyker in. Skulle vara fett nice med lite nya pants.

Anyways, såg på Kenny begins igår.. Haha så jävla lol den var ibland asså. Jag har inte gjort nått.. Jag har inte gjort NÅTT! Jag ville bara ha glass :)

Haha, anyways.. Vi försökte göra maränger nyss, det gick inget vidare.. Men jag gjorde majonäs av gulorna som blev kvar, det vart desto bättre :)
Coolt att göra egen majo-fräs :D:D
Ajja, nu ska jag äta typ, peace folket.

(Ska la ha någon bild, så det blir en rolig en innan jag drar)


Peace /Raimon 'OKBD' Johvallius


Filosofi

Om du har 53 olika svar, 2-3 är fel. Hur vet du vad som är rätt?

Svaret vet du bara om du känner dig själv.
Ty då allt kan vara rätt, kan det likaså vara fel.

Allt är en fråga om definitioner. Det som kan vara fel för dig kan vara rätt för mig.

Och alla svar du ger är i sig rätt även om dom är fel. Ty det är ett svar som du gett och ett val du gjort.

Du har definerat dig.


 

Definera dig /Raimon 'OKBD' Johvallius

 

 


Bilder, åh. Era små busiga bilder.

Ja, som rubriken lyder så handlar det här inlägget om bilder... ...soooom jag inte har. Skulle skriva ett snyggt inlägg här om dagen, men det vart inget då jag inte kunde hitta en passande bild. Jag tycker det är så trisst att lägga upp ett inlägg utan en bild asså. Man vill ju gärna ha en bild som kan summera själva inlägget lite :)
Men icke sa...ehm....ja ok, ingen sa det. Men ni förstår ;D



Vilket som tänkte jag att jag skulle göra ett inlägg iaf och skriva lite om vafan som hänt eller nått sånt där vanligt jävla blogg-trams. Jag har iaf ehm gjort ehm....... Ja det var ju spännande!
Ne men seriöst, jag har typ varit på stan med Matte och Robban idag och varit ute på promenad med Sofia. Annat än det har jag varit cool och vunnit på HoN med Bo för vi är så jävla bra. Och sen har jag börjat packa och sånt fräsigt med. Lyckades faktiskt dammsuga lite idag, diska, plocka ur disken, tvätta, träna, vara på stan, gå ut med Sofia och spela + laga fucking mat. DE NI! Jag har faktiskt varit duktig idag :D

Förra veckan var jag mest med Sofia och sen på fredag var det fest för min kära Pabi. Det var en lyckad fest bortsätt från lite onödigt drama mot slutet. Menmen, det föll mest på mig så det är lugnt. Dom andra hade ju kul iaf :)
Lördag var jag på munken en sväng och sen på grand. Kan inte påstå att grand var så jävla awesome som jag trodde att det skulle vara... Men det är ju mysigt inne på Bishop iaf :)
Fick köpa en öl och en cider för priset av en öl ;P
Tror dom glömde cidern :D

Anyways, på söndag dunkade jag Linus och Pabi en film vid namn Killers, den hade fått dåliga recensioner men vi tyckte att den var bra iaf. Så jag skulle kunna rekommendera den för någon som vill ha lite roligt i sitt liv :)
Kollade också på Tekken här om dagen med Sofia, bra film faktiskt. Det brukar ju inte vara så bra filmer när dom görs om spel direkt, men den här var faktiskt bra. Tråkigt bara att det var många man ville se i filmen men inte fick se :(
Men jag antar att man inte kan få allt ^^

 

Och när vi är inne på filmer måste jag ju passa på att säga att jag är så jävla sugen på filmen Predators... GE MIG NU!

 

Och när vi också talar lite om spel... Sofia vet inte vem Dante är.... DANTE FÖR FAN! DANTE! (btw. google > bilder eller vad som > Dante > ???? > Profit)

Ajja, jag får se till att visa henne spelvärldens kändisar någon dag.. Men det bådar ju fan inte gott för mannen, myten, legenden HeatoN direkt. Hon kommer bara säga typ "Va? Vem?" Och jag kommer dö lite innombords och gråta en tår(osynlig).

Anywho!

 

Finns inga bra bildhelveten! Jag vill ha en på en person som typ vinner eller vad man ska säga.. Men eftersom jag vet att inte någon som läser kommer orka försöka hjälpa mig så skiter vi i exakt vad det ska vara. Om någon känner sig sugen får dom la skriva till mig personligen.

 

Inte lång tid kvar tills man ska flytta nu heller... Men mer om det en annan gång.

Men innan jag dra så ska jag lämna er den lätt fetaste låten jag hört på ett bra tag.

Self VS Self med Pendulum (feat. In Flames)


 



Fördömd för alltid /Raimon 'OKBD' Johvallius

 


Lögner, fridens räddare.


Lögner, dom är inte bara dåliga som många skulle vilja tro. Nej, jag skulle vilja påstå att dom allt för ofta räddar oss alla från den hemska sanningen. Den otroligt fula, smutsiga och eländiga sanningen.

Sen finns det ju alltid olika sorters lögner.. Det finns ju dom bra och dom dåliga och sen dom helt fruktansvärda.
Men dom där vita lögnerna och dom små lögnerna är ju faktiskt rätt så nödvändiga för människans lycka.

Orkar inte alls gå in på politik eller nått sånt skit, så oroa er inte över det.
Men ett klassiskt exempel är ju när tjejen/frun/sambon frågar "Ser jag tjock ut i det här?" och killen svarar "Nej" vare sig det är sant eller inte. För det är vad hon vill höra, det är det som gör henne glad. Och då kan man ju fråga sig; är det inte bättre o säga sanningen? Vill jag inte veta hur det är på riktigt? Vill jag inte veta om det är nått fel eller ifall jag börjar bli tjock?

Enligt mig; nej. Jag själv skulle mycket hellre få höra det som gör mig glad. För det gör mig ju glad. Dom små sakerna har sällan mindre betydelse och saken är den att man vill känna sig uppskattad och omtyckt.
Sen o andra sidan vill jag inte behöva ljuga. Så jag antar att jag är en fet jävla dubbelmoral-fitta. Men ibland kan det vara ok.. Allt är ju beroende på vem/vad man talar om.

Som dom så fint sjunger det i Delight and Angers:

Please heal me, I cant sleep..
Thought I was unbreakable, but this is killing me,
Call me, everything...
Make me feel unbreakable, lie and set me free!

Jag vet att för ett år sen fick jag reda på saker som jag är glad över att jag fick reda på, men hade jag inte fått reda på det hade jag sluppit ha ett djupt ärr rakt över mitt hjärta och haft det mycket lättare att öppna upp för folk.
Men jag är glad. Jag är nöjd över att jag fått insikt i vad som faktiskt hände och hur vissa folk faktiskt var/är..
Men även om jag vet att sanningen oftast bara gör ont och sårar så vill jag fortfarande ha den, men kanske inte dom små sakerna. Dom får gärna stanna osanna och göra mig lycklig.
Det är en svår balans som ska hållas för att vi människor ska kunna må bra. Dock vill jag själv inte ljuga, jag vill slippa ifrån skiten och bara kunna vara mig själv och säga som det är. Men tyvärr så funkar inte världen så :(

Världen är istället full av elände, hat och fördommar. Så det finns massvis med saker som man inte ska säga till vissa och vissa saker som man ska låtsas bry sig om eller gilla när man talar med andra. Att vara rak och ärlig har och kommer nog aldrig riktigt funka tyvärr. Och det är nog inte en nyhet för dom flesta.. Nej, ni vet nog också att dom som ljuger bäst och om rätt saker har oftast större chans att komma någonstans och få det dom vill. Sen om allt är lögner och synvillor är obetydelsefullt tydligen..
Menmen, jag orkar inte direkt bry mig om det. Jag vill bara säga min mening om att jag hatar lögner men samtidigt älskar dom. Men som jag redan sagt så beror ju det på vad för slags lögn det är :)

Det man inte vet någonting om tar man ingen skada av.

Fortsätt ljuga, fortsätt göra välden bättre och gladare. Men sluta för guds skull såra folk med dom där förbannade lögnerna.
Fördömd för evigt /Raimon 'OKBD' Johvallius

RSS 2.0