Bakis i Boxholm

Do NOT try this yourself and without supervision!

Var i boxholm i fredags, inte orkat samla krafterna för att skriva om helgen o allt än bara. Men here goes..
Var som sagt i Boxholm i fredags och festade med Bo, hans syrra hade födelsedags fest så man var ju bara tvungen att dra dit. Detta var dock ett jävla misstag, dom har fan snö ÖVERALLT där och inte har dom någon stad. Folket drog rätt tidigt från festen och jag spenderade natten med att vara magsjuk ^^
Menmen, festen i sig var ju faktiskt helt ok till en början, vi söp på som vanligt och det var ju fullt med random folk man inte hade träffat innan och det är ju alltid kul det :)
Det tog nog inte ens en halvtimme innan Marias strumpbyxor var trasiga heller :P
(Vilket självklart är roligt!)
Jag såg också till att markera att jag varit där och festat så klart, så Marias arm fick mitt namn lite snyggt skrivet på sig.
Dagen efter var dock i en helt egen klass... Bakis i Boxholm är ju inte direkt någonting som jag rekommenderar...
För det första så var det en jävla mil för att komma till en mack för att kunna handla nått, sen var det fucking iskallt ute och snö precis överallt. Dom hade skottat huvudvägen dock till min stora lycka.
Och till råga på allt så var vi inte säkra på om tågen gick(hur jävla långt som helst till stationen med). Men efter att vi tillbringat halva dagen i fucking Boxholm så fick vi iaf åka med in till Mjölby. Vi tänkte ju att tågen går ju till Norrköping med kortare mellanrum därifrån liksom...





Väl där och inne på stationen inser vi dock att INGA tåg går. KUL!
Så det var ju bara att börja ringa lite samtal för o se om man kunde ta sig hem på något sätt, liksom vemfan vill sitta fast i Mjölby? Usch, nej tack. Vi drog oss iaf bort till min mor då vi gärna inte ville vara ute i kylan medans vi försökte fixa oss hem. På vägen hem gick jag och mötte Jenni som var trevlig nog att låna bort sin lägenhet ifall det skulle vara så att vi inte tog oss hem. Så efter att jag plockat upp nyckeln så drog jag, Bo och Robin hem till morsan och satte oss där. Efter att vi suttit där ett tag och gnällt och ringt/sms'at runt lite så hade min mor kollat upp och fått reda på att x2000 gick vidare till Lkpg/Nrkpg. Och eftersom det var sådant jävla piss väder så var ju det försenat helt galet så det tåget skulle vi hinna med. Vi fick skjuts till stationen av morsan och väl där visade det sig att vi fick åka med tåget och att det faktiskt gick till Nrkpg :)
Glada satte vi oss på tåget som jag måste säga var helt awesome. Asså, sånna tåg vill man åka med. Tumme upp till x2000 asså.. Var länge sen jag åkte med ett och dom har ju piffat till det sen sist kan jag ju säga iaf ^^

Robin hoppade av i Lkpg och jag och Bo åkte vidare till Nrkpg där vi skulle träffa min syster och festa lite. Jag hade ju nämligen också snappat upp att min syster var i Nrkpg och skulle festa när jag var i Mjölby.
Vi drog hem och började fixa i ordning oss lite och fixade med sprit och dyl. Festen som syrran var på var ju dock inte direkt någon riktig fest och det slutade med att dom drog till Hugos innan vi ens hann komma iväg :P
Men vi bestämde att vi skulle träffas inne på Hugos istället. Sagt och gjort så pillade jag och Bo i oss några groggar och drog oss iväg till krogen. Jag hade ju självklart på mig min FUCKING JACKA! Men den var jag tyvärr tvungen att hänga av mig när jag kom in :(
Men när vi väl var där så träffade jag syrran och det var då själva festen började. Jag var ju tvungen o bjuda min lilla syster yster på lite dricka så klart ;)
Jag lyckades t.o.m få tag i receptet för en Tequila Johvallius som jag bjöd henne på :D
Och eftersom syrran skulle stanna i nrkpg över kvällen så tyckte jag att det var en ypperlig idé att ha efterfest ;D
Så vi började bjuda in lite folk till efterfest och efter att vi gått ut från Hugo och väntat på min syster som var tvungen att pissa i 2 år så var vi äntligen på väg hem till mig. Hemma så bjöds det på lite mat för dom hungriga och dricka för dom törstiga (det var ju dock fler som var hungriga :P). Men i helhet så vart det en jävligt rolig kväll.. Det vart kanske lite många slantar som gick åt på krogen, men det är smällar man får ta. Så ofta är ju inte min syster med faktiskt. Och så kul har man inte heller så ofta :)
Träffade en hel del trevligt folk också så det var ju ett definitivt plus.

Så, efter att tillbringat söndagen i bakfylla så var veckan igång igen och på tisdag/onsdag började man bli normal igen och tänkte att man kanske skulle kunna få något gjort här i lägenheten. Så var icke fallet.
På onsdag dök nämligen syrran upp igen för att hjälpa till att lägga ut lite skit på tradera och för att senare bli firad av familjen lite så där i efterskott ^^
Mitt i allt så hör Bo av sig och är full.... Han tjatar om att vi ska dricka och att han ska komma hit. Jag är ju inte den som är den, så jag säger ju självklart att han kan komma. Så efter att alla hade försvunnit från lägenheten så var det bara o dra och köpa groggvirke inför kvällen. Inte långt efter att jag kommit hem så dök Bo upp och vi började INTE kröka. Han snackade dynga om att han skulle sova istället. Då sa jag att det blir det ingenting med, för nu hade jag köpt groggvirke ;)
Så vi söp oss fulla och slutade inte förens ~07 på morgonen. Menmen, det var ju kul iaf :D
Idag var man lite bakis förut, men det har gått över nu. Nu är det bara o tagga inför lördag, för då blir det ju självklart fest med min syster igen(tror jag iaf... Men fest blir det!).

Dagens låt btw:



Ska försöka ta lite fler bilder nästa gång... Men untill then, peace out. /Raimon 'OKBD' Johvallius



Dagens outfit...

Ja, jag gör detta inlägg mest för att jag kan :P:P
Jag var och handlade lite förut idag och hittade mig inte bara ett par byxor utan också en fräsigt fin jacka!
Såååå
Dagens outfit:


Dagens mat blir spaghetti och köttfärssås. Klockan börjar ju bli en del och maten måste lagas så jag orkade inte fundera ut nått allt för avancerat :P
Men det är ändå min favoritmat så det ska bli fett gott :D

Kan nog också slänga in en fin länk till dagens(dagarnas) låt nu när jag ändå är inne och skriver lite strunt..
Så här har ni det jag har poppat dom senaste två-tre dagarna:

Raubtier - Achtung Panzer

 

Peace out /Raimon 'OKBD' Johvallius


Raimon, OKBD.

Chaa chaaa bloggen! Börjar med att fräsa ur mig min awesomeness lite i och med att jag slänger upp lite fina bilder på mat o shit som har lagats av The one, the only: Raimon.




YES! IT IS WINRAR! ALL THE FOOD I DO MAKE IT TO MAKE IT WINRAR!    ....wait what? No aids?

Anyway, detta här är ju då i det hela "ta tag i skiten" som jag börjat med.
Jag började nu i veckan med att träna direkt efter frullen och sen lite extra senare fram på kvällen. Började också min vecka med att dundra i mig några jävla dunderpiller jag fick av min läkare efter att jag varit så risig och dan i England. Men jävlar vilka piller sen då! WOHO! Allt är mer eller mindre bra nu och det känns ju jävligt gött kan jag ju helt klart säga. Jag är inte klar med kuren än, men det är redan efter 3 dagar mycket bättre.
Och eftersom jag inte vill att ni ska tro jag är en lögnig lögnare så bidrar jag ju självklart med bildbevis!



(Sidan är tyvärr helt jävla cpseg atm så tidigare bilder orkar jag inte lägga in just nu. Men om ni koller inlägget för England så kan ni ju se hur röd och eländig jag var där.)

Anyways. Idag har jag tränat, lagat mat och ehm... Spelat lite wow med. Sen har jag typ fixat lite med festen som vi ska ha nu i mars. Det är en fest man INTE vill missa det. För som vanlig när Raimon 'OKBD' Johvallius fixar fest så blir det en awesome fest. Dricka bjuds det på, gott sällskap och musik(så klart!), kanske t.o.m lite kex eller dyl då folk brukar bli lite sugna på något så där efter lite sprit i magen ;)
Menmen.. Här hemma hos mig så sprudlar det iaf av testosteron och grejjer. Imorgon blir det att pumpa lite till och laga lite mer nyttig och bra mat.
Fred ut folket. /Raimon 'OKBD' Johvallius

England!

Har ju som ni kanske vet varit i England för att träffa Lydia i helgen. När jag var där passade jag också på att testa en rad olika öl, äta gott och titta på lite saker i London, vilket tyvärr inte var speciellt spännande.
Fredagen började faktiskt rätt bra, jag var vaken i tid(även om jag inte alls somnade runt 01 som jag ville utan runt 05 istället) och hade tid att äta frulle och allt sånt. Allt kändes bra och jag var i god tid framme vid busshållplatsen. När bussen väl kom så skulle jag plocka fram ett Nintendo DS som jag lånat av Becka för resan ur min väska och noterade då till min förtvivlan att "OJ DÅÅÅÅÅ" jag hade visst inte med mig mina flygbiljetter eller mina busbiljetter för England. BRA DÄR!
Jag hade då på något konstigt vänster lyckats plocka ur skiten och tappa det på golvet hemma... Men sådan tur var så har jag ju en underbar vän (Jesper) som var ledig och ställde upp på att åka hela vägen från Mjölby till Norrköping för att sen åka till Nyköping med mina biljetter. Så jag kom till slut iväg och kunde ta mig till England.
Och folk hade snackat om att det skulle vara speciellt att flyga och fick det låta som värsta grejjen.. Ingen big deal.

Det första jag la märke till när jag väl var i England var att dom hade gräs, som var grönt, och ingen snö. Det var också T-shirt väder. Helt anorlunda. Jag kom ju dit med vindermundering från Sverige liksom.. Stor dunjacka är fet overkill i England kan jag säga ^^

Väl där så fick jag åka buss i två timmar för att komma fram till Milton Keynes(tror jag stavar rätt nu) och där plockade Lydias värdar upp mig. Sen åkte vi till Leighton Buzzard där dom bor. Det var trevligt att få prata engelska på riktigt för en gångs skull och inte på så där låtsaslol som vi gör här hemma bara för att fula oss ^^

När jag kom in så insåg jag att dom inte direkt hade någon hatthylla eller att dom hade något skoställ..
Ja, dom går ju inne med skorna. Vilket kändes väldigt konstigt och fel. Menmen.. Drog iaf och duschade och packade upp mina grejjer sen gick jag ner. Det första jag vart erbjuden var en öl(woho!). Jag tackade så klart ja och smaskade i mig en riktigt god öl :)
Eftersom Lydia var iväg på shakespeare så var hon inte hemma
när jag kom, men hennes kompis Katrin kom och tog med mig
till en av stadens pubar där vi satt och snackade skit och drack lite gott.
Det var väll en pub mer i "klubb" stilen men det var ju fortfarande inte som klubbarna här i Sverige, men sen o andra sidan var det en liten stad med. Ölen dom hade var iaf mycket god och dom var också billiga ^^


Deras pengar är ju också rätt så roliga. Dom har fan mynt för typ 20:-(lite mer faktiskt) så man får en jävla massa mynt när man köper saker där. Och dom har också mynt som är värda så lite som 10öringar. Vilket känns helt jävla onödigt med tanke på att dom redan har en miljon mynt typ. Och plånboken blir ju rätt så tjock på det viset med vilket är rätt så jobbigt.

Efter vi hade varit på Lancer(som puben hette) ett tag så kom till slut Lydia och hennes kompis Carro.
Vi satt där ett tag och vart sedan upphämtade av Carros värd(så som jag förstog det) och skjutsade hem.

Väl hemma var det inte mycket kvar o göra än att hoppa i sängen :)
EeeeeeeeeeeeeeehhhhheeeeeeeeeeeeHEHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Så där såg iaf sängen ut dagen efter, och jag tog en bild på sängfan av en anledning och en anledning enbart. För att kunna skriva om det i bloggen. :P

Anyway, på lördag så åt vi lite Engelsk frulle och sen bar det av till staden där jag mer eller mindre gick in på varenda pub som fanns och jag kan säga att det fanns en hel del ;)
Dom hade inte bara goda öl heller, dom hade god mat och nice price på det mesta i den vägen.
Här är ett exempel där man får en burgare(som inte direkt var små) och något att dricka(öl/drink bland annat)
för 5.25 vilket på ett ungefär är ~60 svenska kronor.. Ja, ni ser ju.. Det är ungefär vad vi får betala för bara en öl här i Sverige.. Så ni kanske kan förstå att jag var rätt klad Rai :D


Så fram emot kvällskvisten hade jag ju redan fått i mig ett par öl och varit på butiken och hittat miller(mumms) som jag och Lydia mjumsade lite på :)

Senare på kvällen drog vi ut till en pub som fanns i stan och drack lite(ovanligt va?).. Det var inte direkt någon stor eller awesome pub.. Men priserna var ju helt galna! En Rom o cola för 2 pund(!!) och en dubbel r&c för 2.70(man kunde ju tro att det skulle kosta 4, men nej då) och sen hade dom ett fint erbjudande på shots...
BUY THREE GET THREE FOR FREE(ja, säg det där när du fått i dig typ 4 sånna erbjudanden) så när jag skulle köpa mig en dubbel r&c och en shot så sa dom "Its but three get three for free" och jag tänkte och sa då: Well I'll have three shots then! Med ett stort smile på mitt nylle(typ så här :DDDDDDDDDDDDDD)

Menmen, efter en massa sprit så bar det av hem igen och ner i sängen. På söndag bar det av till landets huvudstad London.. Vilket imo inte var en någon big deal. Det var som vilken storstad som helst. Massa souvenir affärer och klädaffärer överallt typ. Men jag hittade iaf subway(woho!) och jag såg några saker man "ska" se där iaf.
Jag lyckades gå på subway två gånger under min vistelse i London, första gången testade jag bara en halv macka(som still var rätt stor) och andra gången vart det en hel och då åt flickan också lite mat... Ni kan ALDRIG gissa vad hon hade på sin sub........kyckling... ;D (Hata inte..)

 


Jag såg en sådan där dunder-samuraj-ninja vakt och Big Ben.
Och den där ben skrämde mig btw! Kolla bara, jag står och funderar vart klockan kan vara o så PANG så hoppar den på mig bakifrån i äkta bum-rush andra ;)



























Efter vi varit i London så bar det av hem igen och väl hemma drog vi iväg till en pub och tog en öl och träffade Carro och Katrin. Fick vara med om "last call" den kvällen med vilket inte alls är nått speciellt men det var fortfarande lite kul att få vara med om :)


På måndag var det dags att ta sig hem till landet med snön, landet med kylan och det normala vintervädret, Sverige.
Vi drog till Milton Keynes där min buss gick och vandrade runt i ett köpcentrum i lite mer än en timme innan jag skulle åka hem. Dom hade stora utrymmen, kossor och lite olika affärer där. En speciell som jag la märke till var ett litet stånd som var mellan alla affärer där som sålde massa olika Anime/Manga väskor, plånböcker och annat smått och gott. Tyvärr så var snubben retarded och jag fick inte ta kort på skiten. Vem vet, jag kanske ska bomba dom... Menmen, dom hade Bleach väskor, Deathnote saker, Naruto saker och massa fina saker :D
Köpte dock inget då jag inte kunde bestämma mig för nått och inte direkt kände att jag behövde nått.. Och dom hade ju inte direkt nått pris på nått heller så jag orkade bara helt enkelt inte. Innan jag åkte lyckades jag äta en munk(mycket smarrig donuuut) och äta på burger king(ska ju flyga/åka buss i typ 5 timmar så man måste ju ha nått i sig) och ni kan aldrig gissa vad söt liten Lydia åt för nått.... :P:P:P:P (hata inte!!!)

Anyways, sen åkte jag med bussen hem och hoppade på flyget, som blev 2 timmar försenat efter vi satt oss i flyget. Men efter mycket tid och strul så var jag iaf hemma till slut.
Det var säkert massor av saker jag glömde skriva och det finns massor av bilder jag inte orkade lägga upp, men här är en länk till alla bilder om ni skulle vilja titta på dom.

 

Här är min favoritbild innan jag dra mig. Peace out /Raimon 'OKBD' Johvallius

 

 

 

 

 

 

 


Äntligen fredag..

Jaha, då var det dags. Idag bär det av till England och Lydia :D
Ska bli riktigt kul o få träffa henne igen, sen ska det ju självklart bli lite kul att få snacka engelska. Men det kunde jag ju bry mig mindre om, det gör jag endel iaf :P
Fick typ ingen sömn ikväll så lite sömn på någon av bussarna skulle ju vara att föredra.
Bussen går vid 09:55 och jag ska bara få i mig något lätt sen kan jag dra iväg. Så idag är jag ute i tid, skulle ju vara himla trisst o missa bussen :P
Menmen, ville bara skriva att jag skulle iväg o sånt innan jag drog. PEACE OUT BITCHES! /Raimon 'OKBD' Johvallius


Musik.

Sitter och snackar med Lydia och vi kom in på musik, så jag kände att jag skulle vilja göra ett litet inlägg med musik.. Och eftersom jag inte direkt har stött på några nya metal låtar dom senaste dagarna så blir det nog att jag lägger in lite av det som strömmar i högtalarna idag. :)
Sååååååååååååååååååååååå
Heeeeeeeeeeeereeeeeeeeee
goooooooooeeeeeeeeeeeees                                                                       dinmammaiettord

 

 

Först lite Shontelle - T-Shirt


 

 

 

 

















Fin låt och skön.. Inte direkt ny, men ibland sätter jag på sådan där mysmusik
och bara myser här hemma :)
Den andra låten är en house remix av Bimbo Jones för dom som inte vill ha det lika mysigt som mig, men fortfarande vill höra en bra låt ;)


Och sen blir det lite mer Shontelle med låten Battle Cry

Också en låt med Shontelle, men den här är det ju
lite mer bpm i så den tyckte jag om :)



Det kommer också komma lite annan musik som jag inte postat än men som har spelats en hel del här hemma senaste tiden och som jag skulle vilja att ni hörde.

Jag gör också en liten blandad spotify playlist med veckans favoriter som ni
kan ta här ifrån om ni skulle vilja
ha dom på eran spotify istället.







Så här har ni Maskinen - Segertåget. Länge leve..... ! ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och eftersom jag redan postat

Reroute to Remain en gång väljer

jag att posta en annan låt med In Flames.

Nämligen Black & White. Den är INTE med på spotify listan, men den går att hitta om någon skulle vilja det.

 

 

 

 

 

 

 

Spotify listan med musik kan ni ta ner här.

Peace /Raimon 'OKBD' Johvallius


The Entertainer.



Ja det måste väll fan vara jag det? Ibland mår man bra asså, men när man mår som mig så känner det som att allt man tar i förvandlas till guld. Its what I do bitches! ;)

Ska mest göra det här inlägget för att posta en youtube länk så ni har nått att skratta åt!
GIGANTISH!

 

Fick höra så sent som igår att jag ler hela tiden. Är det verkligen sant? Haha visst brukar jag vara glad o flumm, men vad gör man inte? Orka spendera sitt liv sur och grinig? Nej tack, spenderar min tid glad istället.

Ajja, hoppas ni gillade klippet och skrattade mer än en gång :)

Nu ska jag väll göra nått vettigt.
Peace /Raimon 'OKBD' Johvallius

Dom små sakerna här i livet

Börjar med att lägga upp lite musik ni kan lyssna på medans ni läser. Den ena är en electro mix som jag gillar, men skulle ni inte gilla house så har jag också orginalet här brevid. Enjoy.



















Ja, det är ju dom som gör livet värt att leva. Det finns så många saker som gör mig glad.. Behövs inte mycket för att få mig på bra humör direkt, och bra är väll det? Orka gå omkring och vara någon surpuppa? :D
Var på stan med Jonte idag och köpte lite shit och hittade en fin ny kniv! WOHO! Asså, fifan va vass den är och den ligger bra i handen med :)
Så när jag väl kom hem gjorde jag lite pasta carbonara åt mig och Jonte lite hastigt och lustigt för Jonte skulle ju med bussen hem bara en timme senare. Men gott vart det iaf, men det brukar det bli när det är jag som lagar mat ;) *Skryteeeer*

 

I helgen vart det rätt lugnt på fredagen men på lördagen var jag ute med stubben(den andra Jonte) på trappan och tappade bort mina handskar och min halsduk :E
Stubben vart för den delen också utslängd för att han var för full ungefär en halvtimme-timme in på kvällen, så det var bara att följa honom hem till mig och lägga honom för att sova :P
Men det vart en bra kväll för det, även fast det var ruskigt kallt att gå hem. (Tur var väll att man fått i sig lite då, man tänker ju inte lika mycket på det då ;))

 

Sen på söndagen var jag ruskigt sugen på pizza och eftersom jag sagt sedan jag flyttade hit(ungefär) att jag skulle köpa en familjepizza när jag fått mina pengar så körde jag på det. Asså... Det var MYCKET pizza kan jag säga, jag lyckades inte äta upp allt men en hel del tog iaf slut av den ;D

Kollade på 2012 och mumsade med Jonte och Becka. Becka deckade ju dock efter halva filmen och började snarka dock ^^
Menmen hon överröstade ju inte filmen så w/e. Jag och Jonte fick också i oss några glas Black Tower(vinet) som varit drickan vi druckit senaste veckan ;D
Riktigt smarrig faktiskt, den kan jag rekommendera :)

 

Annars så börjar jag äntligen bli av med all jävla allergi som har plågat mig dom senaste veckorna.. Inte helt borta än, men definitivt bättre än förra veckan. Jävla väder asså, ska bli fett gött att komma till Israel med lite sol, det borde göra mig gott skulle jag tro.

Och nu på fredag bär det äntligen av till England och Lydia. Första gången jag åker flygplan, tja! Och första gången (sedan jag var typ 3-5 år?) jag åker utanför scandinavien.. Ja, det är mycket som händer dom här månaderna ^^

Ska bli ruskigt kul att få träffa henne igen :) Livet är ta mig allt gött o leva, am I right? <3

Sitter här med biljetterna brevid mig, och bara njuter av stunden.

 

Btw, har inte sagt det men kollade Avatar för ett tag sen(och sen igen).. Kolla den, den är fett bra :)
Menmen, jag ska inte lämna er utan iaf EN rolig liten bild :)

 

Peace out /Raimon 'OKBD' Johvallius


RSS 2.0