Ursäkta mörkret...

Skrev en liten dikt...




I blame myself for your demise.
If I could, I would carry your plagued prize.

You're broken digging yourself into a dark dark pit.
But how can you get up when in this world you don't seem to fit?

You're broken and sad, but you got no glue.
You're so fucked up, you don't even have a clue..

I see you sad and lonely, fuck! This is madness.
A pretty flower, a thornless rose
Not fit for a pit or the abyss below.
Please let me help you, becouse I can't bear to see this sadness.

I offer a helping hand, becouse you seem to be stuck.
Why can't you come back? Why can't you get up?

Should I really give up? .......Seriously, what the fuck?



Ja, jag vet att min handstil är ful och att jag stavat fel, stäm mig.

Anyways, signing out. Untill next time... /Raimon 'OKBD' Johvallius.

Mercyfuck.

Ja, dagens inlägg handlar om Mercyfuck(s) och allt vad det innebär.
Först och främst vill jag ifrågasätta vafan det är för fel på kvinnor?
(Nu säger jag inte att killar inte gör samma sak, men har svårt att tro att dom gör det på samma sätt och i samma utsträkning)
"Hej jag har en fitta, gilla mig, tyck jag är snygg, stoppa kuken i mig, få mig att må bra... Q_Q"
Jävla idioter!
Jag är så jävla trött på folk som tror att jag är någon jävla go-to guy för kuk eller komplimanger asså. Seriöst, känner ingen mig? Jag är möjligtvis en snäll person, men jag är en ärlig sådan. Och jag ogillar skarpt att försöka undvika att säga exempelvis hur jävla ful en person är för att hon är ledsen och tror att jag ska vara någon jävla hål-kåt idiot. Bara för att ni har fitta så ska ni fan inte tro att jag vill ha er. Då har ni jävligt fel.
Jag må ha gjort mina val tidigare i livet men jag ligger inte med vemfan som helst.
Verkar som att dom flesta kvinnliga som tar kontakt med mig tror att bara för att dom hör av sig så ska jag komma springandes med kuken i högsta hugg.. Fan va fel folk har asså.
Vet ingen vad vänner är? Kan man inte vara social utan att det ska vara nått sex? MÅSTE jag ha sex med dig bara för att du har fitta? Va? Måste jag? Nej, det måste jag faktiskt inte.
Och sen om man inte ger dom det dom vill ha så går det visst inte prata med mig haha, dumma jävla horer det finns asså :)


Jag påstår inte att jag är världens snyggaste eller bästa kille, men jag har då aldrig sett mig själv som en dålig kille eller direkt apful. Jag tycker faktiskt att en tjej kan anstränga sig lite ifall dom är intresserade. Jag är då fan inte intresserad av att springa runt och testa fitta. Been there, done that.
Har en tjej nått som skulle vara värt att lägga tid på så kanske dom kan sluta vara så himla självgoda och försöka bevisa det istället för att tro att man bara ska komma springandes för att dom särar på benen.
Visst att jag har mina behov, men det finns ju ingen garanti att något nytt skulle vara något bra. Erfarenhet har snarare lärt mig motsatsen. Nytt är oftast värdelöst och slöseri med energi och tid..
Menmen, det är la killarna som ska ragga på tjejerna.. Jag är helt ok med det här, MEN låt mig då ragga på tjejen, inte tvärt om. Vill jag lägga in en stöt så gör jag det. Liksom vafan tror folk? Att jag sitter som någon liten jävla flicka i ett jävla hörn och väntar på att tjejen ska komma och säga hej till mig? VERKAR JAG VERKLIGEN SOM EN SÅDAN PERSON ELLER?!




Shit, blir så jävla sur på alla jävla fittor som tror att dom är nått. Bara för att du särar på benen så kommer du inte få kuk av mig. Dumma jävla attention whores.. Tsk!

Och dom flesta i den här staden, är enligt min mening och efter vad jag sett inte värda att ens se toppless.
BE GONE BITCHAAAAZ! There will be no mercy fuck!

Ajuste, bara så att ni som läser vet.. Det är inte någon speciell person detta är riktat mot, utan ett flertal. Och folk man träffat ute och what not. Just got fed up. Jag må vara kille, men jag har fan en standard. Och om ni inte tycker att jag haft det tidigare så har jag det fan nu.

Btw. gå mot strömmen folket! Skit i att bli fula och feta med åldern, bli snyggare! KÄMPA TRENDEN!

Sist men inte minst en låt med en passande första vers(kanske lite mer ;P) till det fina inlägget :)



PEACE OUT! /Raimon 'OKBD' Johvallius

Rip my eyes out, tear my throat apart and blow my brains out.

Dags o döda mig själv tror jag..
Folk...är värdelösa. Det finns ett liten samling folk som faktiskt är värda att ha vid sin sida och som man kan lita på. Tyvärr är dom flesta helt jävla efterblivet störda, själviska och i många fall elaka. Jag säger inte att jag är någon ängel, men jag är då iaf bättre än många där ute. Inte många som är raka och ärliga, står för sina åsikter och inte är rädda för någonting. And then Raimon was an alien.........lol fml ^^
Ajja, bara köra på som vanligt. Tråkigt att folk inte alls är det dom visar för andra.. Istället för att göra en långt Q_Q inlägg om hur jävla värdelösa alla är och hur mycket jag skarpt ogillar nästan alla i denna fördömda värld så tänker jag skriva lite om hur min månad kommer se ut! :)

Troll, lol, lollololoololololololololol <----Så.
Första april är slut, nu kommer en månad av trolling :))))))))



I will not be dragged down to your level. Still invincible. /Raimon 'OKBD' Johvallius.

RSS 2.0