Sex dagars begravning..

Jag är trött på världen och all skit som finns i den. Jag är trött på alla lögner och allt svek. Jag är trött på att om och om igen bli besviken..
Då jag inte direkt orkar med folk(i allmänhet, inget emot någon speciell) så har jag bestämt mig för att försöka låta bli facebook fram tills torsdag nästa vecka. Varför? Trött på att se folk skriva om skit jag inte bryr mig och folk som skriver saker utan att tänka sig för osv osv. Jag är trött på folk som skriver till mig om skit jag inte bryr mig om och folk som jag får reda på saker om. Trött på det mesta för tillfället..
MEN! Man kan ju inte bara gräva ner sig hur som helst eller hur? Så jag tänkte att nu under den kommande veckan ska jag försöka göra världen till en bättre plats genom att helt enkelt göra mig själv bättre. Hur? Jag ska träna och träna lite till.
Och jag förstår om det här "makes no sense" men låt mig förklara:
Folk klär upp sig och gör sig fina; dom är inte alltid lika fina när dom sedan visar sin rätta sida right? Jag är la en av dom egentligen.. Vem är inte? Men om jag då kan bli mer av den person jag vill vara istället för att låtsas vara någonting jag inte riktigt är(även om jag fortfarande är jag så är det ju som en vit lögn varje gång jag går och fixar håret och snyggar till mig).
Vi får se hur bra det här kommer gå dock. Jag kommer gå in på fb för att lägga upp min blogginlägg, men jag tänker inte skriva någon status eller läsa några notiser.

Vad siktar jag på att göra den här veckan då? Det ska jag ta o tala om!
Jag ska ta och springa upp för trapporna i mitt hus varje dag. Bara för att.
Gå ut och jogga/promenera(förutsatt att det inte regnar osv)
Träna på japanska.
Fixa till i hemmet(ser bra ut här hemma, men finns alltid saker att göra)
Har ni några förslag på nått jag kan lära mig/göra under denna vecka av konstant rastlöshet var inte rädda att höra av er här, msn eller dyl.

Och i ärlighetens namn, dagens mått:
Vikt: 79kg
Midjemått: 86cm
Vänster bicep: ~35cm
Höger bicep: ~35cm
/raimon 'OKBD' Johvallius

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0